About

The new way of traditional cooking. Dat is waar Nero® voor staat. De traditionele manier van het bereiden van Pizza's én meer in een Italiaanse houtgestookte oven, in een compleet nieuw jasje. Compact, draagbaar & snel. Voor thuis, in je tuin of tijdens jouw hike met vrienden. De Nero® Pizzaovens zijn gemaakt voor avontuur.  

De Nero-14 is ontwikkelt in samenwerking met ervaren pizza-chefs, om de manier waarop wij buiten koken te veranderen. Ontworpen vanuit de gebruiker om ervoor te zorgen dat snelheid, gemak & kwaliteit altijd bovenaan staan. De resultaten van deze samenwerking zijn zichtbaar in ieder detail van de Nero producten.
 
Het Nero-Team is ontstaan vanuit de behoefte om het beter te doen. Beter dan de bestaande producten op de markt, met een focus op duurzame kwaliteit. Deze reis begint bij het ontwerp proces van ieder product: waar kunnen wij het beter doen. Uitvoerig testen en een samenwerking met traditionele Italiaanse pizza-chefs is essentieel voor het uiteindelijke resultaat.  
 

Koken met de live-fire Nero-14 oven is anders. Beter, sneller & authentieker dan ooit. Nodig je vrienden uit en ontdek de kneepjes van de traditionele Italiaanse keuken. Doe je ogen dicht, neem een hap en waan je in de straten van Napoli of Rome.