Recepten & Tips

Romeinse Pizza

Ingrediënten: 300 gram Italiaanse tipo "00" bloem (het liefst van Caputo) 200 ml water op kamertemperatuur 5 gram zout 2 gram instant gist Extra vergine olijfolie Instructies: Gist activeren: Giet...

Romeinse Pizza

Ingrediënten: 300 gram Italiaanse tipo "00" bloem (het liefst van Caputo) 200 ml water op kamertemperatuur 5 gram zout 2 gram instant gist Extra vergine olijfolie Instructies: Gist activeren: Giet...

Traditioneel Napolitaans Pizzadeeg

Ingrediënten: 500 gram Italiaanse tipo "00" bloem  340 ml water op kamertemperatuur 10 gram zout 3 gram instant gist Instructies: Gist activeren: Giet het water in een grote kom. Voeg...

Traditioneel Napolitaans Pizzadeeg

Ingrediënten: 500 gram Italiaanse tipo "00" bloem  340 ml water op kamertemperatuur 10 gram zout 3 gram instant gist Instructies: Gist activeren: Giet het water in een grote kom. Voeg...