Recepten & Tips
Romeinse Pizza
Ingrediënten: 300 gram Italiaanse tipo "00" bloem (het liefst van Caputo) 200 ml water op kamertemperatuur 5 gram zout 2 gram instant gist Extra vergine olijfolie Instructies: Gist activeren: Giet...
Romeinse Pizza
Ingrediënten: 300 gram Italiaanse tipo "00" bloem (het liefst van Caputo) 200 ml water op kamertemperatuur 5 gram zout 2 gram instant gist Extra vergine olijfolie Instructies: Gist activeren: Giet...
Traditioneel Napolitaans Pizzadeeg
Ingrediënten: 500 gram Italiaanse tipo "00" bloem 340 ml water op kamertemperatuur 10 gram zout 3 gram instant gist Instructies: Gist activeren: Giet het water in een grote kom. Voeg...
Traditioneel Napolitaans Pizzadeeg
Ingrediënten: 500 gram Italiaanse tipo "00" bloem 340 ml water op kamertemperatuur 10 gram zout 3 gram instant gist Instructies: Gist activeren: Giet het water in een grote kom. Voeg...